Курячі грудки з кленовим сиропом

Курячі грудки з кленовим сиропом

Грудки з цим соусом будуть набагато смачнішими, кленовий сироп і гірчиця відмінно доповнять цю страву. Дві невеликі курячі грудки без шкіри і кісток обсмажити в сковороді, попередньо обвалявши їх у борошні зі спеціями. Після приготування курку прибрати зі сковороди та замість неї додати до сковороди 100 гр. порізаних печериць та 1 зелене перо цибулі, все трохи обсмажити, додати 100 гр. вершків, 3 ст. л. кленового сиропу та 1 ст. л. діжонської гірчиці. Все ретельно перемішати і гасити на повільному вогні, поки вершків не стане вдвічі менше. Полити соусом грудки та подавати до столу.

Залишити відповідь