Латте солона карамель

Латте солона карамель

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • 2 капсули Еспресо NESCAFÉ Dolce Gusto
  • 2 кульки ванільного морозива
  • 1/2 ч.л. вершкового масла
  • 200 мл молока
  • 3 г солі
  • 2 ч.л. карамельного сиропу
  • 30 г волоських горіхів
  • Карамельний соус

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  • Приготуйте дві порції Еспресо NESCAFÉ Dolce Gusto.
  • Додайте в блендер 2 кульки ванільного морозива, вершкове масло, молоко, сіль, карамельний сироп та еспресо.
  • Перемішуйте протягом півтори хвилини.
  • Розлийте напій у склянки, прикрасьте напій подрібненими волоськими горіхами та карамельним соусом.

Залишити відповідь