Панкейки з медом

Панкейки з медом

Інгредієнти:

  • Борошно – 200 г
  • Цукор – 2 ст.л.
  • Розпушувач – 2 ч.л.
  • Молоко – 200 мл
  • Олія рослинна – 2 ст.л.
  • Яйце – 1 шт.
  • Мед – за смаком
  • Вершкове масло – 50 г

Спосіб приготування:

  • Змішайте борошно з цукром, розпушувачем та сіллю.
  • Окремо змішайте молоко, олію та яйце.
  • Додайте|добавляйте| в молочну суміш борошно і добре розмішайте.
  • Розігрійте сковороду, змастіть олією та ложкою викладайте тісто.
  • Готуйте, поки воно не почне пузиритися.
  • Потім переверніть на інший бік і смажте до золотистого кольору.

Як і з чим подавати:

Подавайте панкейки з медом або кленовим сиропом та шматочками вершкового масла.

Залишити відповідь