Інгредієнти:
- Борошно – 200 г
- Цукор – 2 ст.л.
- Розпушувач – 2 ч.л.
- Молоко – 200 мл
- Олія рослинна – 2 ст.л.
- Яйце – 1 шт.
- Мед – за смаком
- Вершкове масло – 50 г
Спосіб приготування:
- Змішайте борошно з цукром, розпушувачем та сіллю.
- Окремо змішайте молоко, олію та яйце.
- Додайте|добавляйте| в молочну суміш борошно і добре розмішайте.
- Розігрійте сковороду, змастіть олією та ложкою викладайте тісто.
- Готуйте, поки воно не почне пузиритися.
- Потім переверніть на інший бік і смажте до золотистого кольору.
Як і з чим подавати:
Подавайте панкейки з медом або кленовим сиропом та шматочками вершкового масла.