Печені яблука з кленовим сиропом

Печені яблука з кленовим сиропом

Цей десерт краще подавати із ванільним морозивом. Потрібно вирізати серцевину із шести середніх яблук. Яблука поставити на керамічну форму, в якій випікатимуться фрукти. Змішати по 6 ст. л. родзинок та різаних волоських горіхів, додати 1,5 ч. л. меленої кориці, все добре перемішати і додати отриману суміш у середину кожного яблука. У середньому, у кожен отвір має поміститися по 2 ст. л. суміши. Змішати 0,5 чашки кленового сиропу з однією чашкою води та полити отриманою сумішшю яблука. Поставити яблука в духовку, яку потрібно заздалегідь розігріти до 170 градусів. Випікати яблука протягом 30 хвилин, періодично відкривати духовку і поливати кленовим соусом.

Залишити відповідь